Следвайте Гласове в ТелеграмГерманското правителство възобнови закупуването на руски LNG /втечнен

...
Следвайте Гласове в ТелеграмГерманското правителство възобнови закупуването на руски LNG /втечнен
Коментари Харесай

Bloomberg: Германия възобновява покупките на руски втечнен газ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Германското държавно управление възобнови закупуването на съветски LNG /втечнен газ/, оповестява Bloomberg. Въпреки че е предопределен за Индия, покупко-продажбите на немската държавна компания провокираха паника на Запад.

Германското държавно управление е изправено пред проливен дъжд от рецензии за енергийните връзки на финансираната от данъкоплатците компания с Русия. Securing Energy for Europe GmbH (SEFE) възнамерява да достави LNG, създаден в Русия при започване на идващия месец.

Германия национализира компанията предходната година, в разгара на енергийната рецесия, заляла Европа.

Въпреки че товарът е предопределен за Индия, покупко-продажбите на немската държавна компания не могат да не провокират безпокойствие. Критиците споделят, че това опонира на обещанието на Германия да не се занимава с съветски LNG на фона на събитията в Украйна. „ Това опонира на съвсем всичко, което немското държавно управление сподели по този въпрос в предишното “, сподели депутатът от Лявата партия Кристиан Лейе. „ Очевидно икономическите проблеми с Русия не са толкоз лесни за разрешаване, колкото ни карат да имаме вяра. “

Германското министерство на стопанската система съобщи, че изследва въпроса. Пратката акцентира сложността и световния темперамент на търговията с полутечен природен газ, на която Европейски Съюз стартира да разчита в огромна степен, откакто Русия съществено понижи доставките на газ по тръбопроводи в района предходната година.

Някои страни от Европейски Съюз – не Германия – в действителност са нараснали вноса на LNG, като модернизират своята районна енергийна инфраструктура. Германия се опълчва на този тип поръчки, само че не ги не разрешава. През януари Берлин осведоми фирмите, „ че ще предприеме подобаващи ограничения за унищожаване покупките на съветски LNG, където е допустимо “.

Сега критиците се чудят за какво Германия позволява доставки, когато преди този момент избягваше съветския LNG в продължение на месеци. „ Спешно би трябвало да разберем кой в ​​германското държавно управление е знаел за тези покупко-продажби “, сподели в изказване Константин Зергер, началник на отдела за енергетика и запазване на климата в екологичната организация Deutsche Umwelthilfe (DUH). „ Търговията с съветски LNG би трябвало да бъде спряна “. незабавно. ”
 

Инфо: kritichno.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР